San Diego 27/12 -08

Nu är vi framme i San Diego!
Vi har alltså åkt längs hela Amerikas Västkust, de är coolt!

Just nu ligger vi i Varsin Bunkbed på vårat hostel (Lucky DS) och vilar efter en jättemåltid. vi lagade nämligen mat för första gången idag och de blev Tacos. (Billigt och bra)

Idag har vi glidit ytterligare 1 mil på våra longboards. Sett ett amerikanskt millitärfartyg, njutit av värmen här och nu är vi helt slut alla tre!


Här kommer lite bilder idag:

ENJOY!





Jul shopping i LA 26/12 -08

Idag blev våran dag inte riktigt som vi tänkt oss!

Vaknade ganska sent, Alexis pratade länge med Lina, medans Anton och Ludde underhöll Nikhil som sovit över i vårat lilla motellrum.
Alexis blev tipsad av Sara (som tittade på film med lina) om att vi skulle käka på "in out burger" som låg på vägen ner till Santa Monica. Så vi hoppade på våra Longboard´s och åkte, käkade på in out buger och fortsatte sedan vidare för att hitta en skate affär för att spänna antons truckar!

De slutade med att vi kom ut ifrån skateaffären med en varsin ny bräda! så nu har vi VÄLDIGT FINA LONGBOARDS.
Vi dök även in på ROSS som vi berättat om tidigare, för att köpa nyårs kläder!

Anton kom ut med:

1 Par finskor
1 Kavaj
1 Par Jeans

Ludde:

1 Skjorta
1 Slips
1 par finskor

Alexis:

1 par finskor
1 skjorta 
1 Calvin Klein Kavaj
1 luffar jacka
1 Par Jeans

Så vi har bränt en del pengar idag!
Men vi kommer va snygga på nyår och åka på fina brädor :D

God Morgon Sverige

Regn, Bio & Jimi Hendrix 25/12

Idag skulle vi egentligen åka till en utkiksplats där man ser hela LA, men det regnade.
Nikhil som hade sovit över på motellet ringde sin far Kumud och bestämde att vi skulle på bio.
Vi beslutade att vi skulle se den nya filmen Yes man med Jim Carry.

På väg till bion stod en liten filur i ett gatuhörn. Med sin Fender Stratocaster och sitt afro stod Jimi Hendrix i egen hög person och lirade gura. Ludde fick ett lyckorus och droppade direkt ner 10 $ i hans lilla väska..

En extremt härligt dag trots regn och oväder.

Peace out !






Jul firande & Överkörd 24/12

Idag är det julafton och vi åt en dyr middag med familjen Dhawan.
På väg till restauranten så fastnade Klanton med sin bräda på en trottoarkant och sköt ut brädan rätt ut i vägen.
Det slutade med att en bil körde rakt överbrädan. Brädan överlevde bilens totala vikt på 1 ton med framtrucken blev knas.

Julmiddagen bestod av pizza samt öl. Vi fortsatte firandet på vårat motellrum med ännu mer öl.

Imorgon ska vi ut till utkiksplatsen över LA.

Peace out !


Uppdaterat!

De ligger bilder i alla inlägg nu. Så titta å njut!, bilder kommer att komma upp lite random eftersom att vi inte har något fast internet lr så är internet riktigt segt, emellan åt!

God Jul Sverige

 a tomte

Santa Monica, Los Angeles! 23/12-08

Idag vaknade vi upp på Johannas och Kikkis parkettgolv. Med den extrema nackspärren vi alla tre led av så tog vi oss ut till bilen och började köra mot LA.

Solen sken och det var varmt när vi kom fram. Vi checkade in på ett motell som heter Downtowner Inn, ligger i utkanten av Hollywood.
Rummet var inte städat så vi tog brädorna och gled ner mot The Walk of Fame (stjärnorna i marken).
Vid 16.00 snåret så hade vi åkt så långt att vi nått Santa Monica Beach, 2 mil.
Svettiga och törstiga så gled vi runt lite till och tog sedan bussen tillbaka.
Vi såg även LA INK´s tattoo shop idag, den låg inte riktig där vi trodde :P. den ligger inte vid vattnet, utan i ett litet gult hus i hollywoods Getto!, vi blev lite besvikna men den va riktigt fet innutil.

Nu ligger vi på motellet efter inköp av lite proviant så som cola, chips, godis etc. Ska bli najs.

Imorgon är det Downtown som gäller och kanske träffa Nikhil och Co. om vi får tag på dem.

Peace out!






   

Lång dag i Santa Barbara! 22/12 -08

Alexis gick upp runt 8.30 imorse för att gå ut å åka Longboard!, men de regnade, så istället försökte han få upp småglinen för att kunna tvätta!, inge rena kalsonger lr strumpor.

Vi tvättade bilen, tvättade alla kläder och slängde in dom i torktumlaren. Sen runt 1 bar de ut på en lång Longboard sväng med Johanna Kalle och Patrik. 
I natt sover vi inte hos Hanna utan har flyttat in på mattan hos Johanna, å i morgon bär det av emot BIG LA!


När vi va ute i kväll och åkte lite longboard som vanligt, så blev vi stalkade av the cop!, dom parkerade och snikade i varje korsning, hoppades på att vi skulle hoppa på å åka lite. men vi var smarta nog att slippa FETA böter!!!!!


God natt Sverige


Santa Barbara ska hitta longboards!! 21/12 -08

Alloj alla glada!

Idag vaknade vi kl 13:00, Staternas tid. Anton vaknade upp i en superliten soffa, Ludde på golvet och Alexis i The Master bed! (Alexis gick å la sej först) Ludde hade lite huvudvärk och Anton och Alexis började laga frukost/lunch bönor och någon slags spagetti.
När vi var klara med det vi åt så tog vi med vår kompis Hanna vi sover hos och mötte Kalle Theler och resten av gänget och begav oss neråt vattnet och Skate Shoppen. Vi gick in på Skate affären och hittade en varsin Longboard för ca100 Dollar styck = 780 svenska som vi nog kommer göra oss illa på rejält xD Stina, Monika, Anders eller Thomas ni skulle kunna skicka lite pengar till sjukvård om ni vill att vi ska bli hela i förskott xD

Men nu ska vi hem till Kalle, Johanna, Patric och Kickan och dricka lite öl vin och åka Longboard!

Kör försiktigt du vet aldrig när vägen svänger..

   

Resan ner till Santa Barbara 20/12 -08

Alloj alla glada!
Idag satte vi oss i bilen kl 06:33 för att bege oss ner till Santa Barbara, resan gick super bra Ludde och Anton somnade i bilen efter ca 10 min och Alexis den mogonpigga föraren satte sig vid ratten och började köra i 3 timmar 230 miles  (en mile är 1,6 kilometer så vi når räkna själva!)

Vårt första stopp var på en trucker café efter vägen i öknen och vi gick in för att äta frukost, Alexis tog en hamburgare för ca 7 dollar och Anton + Ludde tog 2 varsinna ost och skink toast inget pris stog, Sen när vi var färdiga med frukosten kom notan in på 18 dollar för 2 mackor, Anton och Luddes dyyyraste frukost någonsin!
Efter vi betalat vår nota på 50 dollar så satte vi oss i bilen igen och Anton körde sista biten ner till Santa Barbara. När vi kom ner till Santa barbara så lös solen och det var varmt så vi kunde gå runt i T-shirt, Sjukligt najs.
Nu ska vi gå ner och köpa öl och dra en KARATE FYLLA!!!

Kör försiktigt du vet aldrig när vägen svänger..

 


Alcatraz 19/12 -08

Alloj alla glada!

Idag vaknade vi precis som alla andra dagar fast lite senare, morgonen började med att vi gick ner och åt samma gamla vanliga frukost med lite bröd och sylt är detta en Amrikansk frukost?
Efter frukosten gick vi upp till bussen som tog oss ner till pier 39 där man tar båten över till Alcatraz.
När vi kom ut till Alcatraz fick man en obehaglig känsla i magen men ändå en spännande känsla, vi fick en liten privat tour runt på Alcatraz  avstängda områden av en liten nördig tant/tjej så man fick se allt d.v.s sällarna, tunnlar och ALLT!

När vi gick runt där så helt plötsligt så dök vår lilla Indiekompis Nikhil upp ifrån ingenstans. Så efter vi var på Alcatraz träffade vi Nikhils familj, vi gick till en affär som heter Ross dress for less, som säljer märkeskläder för låga priser beroende på nått syfel eller att dem har missat en bokstav. Nikhil visade oss den bästa utsikten man kunde tänka sig över hela San Fransisco och sedan gick vi ut och åt sjukligt stark mat(enligt Anton) på en thai resturant.
Och nu är det dags att gå och sova eftersom vi ska upp om 4 timmar och köra ner till Santa barbra, Någon av de andra party pooperserna läre väll skriva imorgon (Ludde/Alexis)

Kör försiktigt du vet aldrig när vägen svänger...'

 

 

      


Day one in San Francisco! 18/12 -08

Vaknar! solen skiner, snubben i våningssängen över anton har stuckit så det är bara vi 3 kvar i rummet!
Duschar, äter frukost och beger oss ut på lite sightseeing i den lilla staden, som kallas San Francisco.
Idag har vi sett union square, Golden gate, China town m.m

Anton har köpt sej en Ny kamera och Alexis har köpt 2 Nya objektiv till sin Canon. Ludde unnade sej en gitarr på vägen mellan Seattle och Crescent City så han nöjer sej med lite sushi!
I morgon så kommer vi åka ut till alcatraz och se pier 39.

sen lördag åker vi ner till Karl-Magnus Tehler som befinner sej i Santa barbara!

Gnatt Sverige


The way to San Francisco 17/12 -08

Hej!

Idag har varit en riktig skitdag!

Började med att vi vaknade och de är 8grader varmt i Motellrummet, FYFAN!
Vi hittade en mekaniker som skulle byta ut bromsklossarna, 70 dollar skulle de kosta!
Nya klossar och fruktost i magen lämnar vi Crescent City och fortsätter söderut på way 101, vi kommer 2 km så börja bromsarna krångla. nästan inge tryck i pedalen så vi åker tillbaka!
visar sej att de master brake cylinder! FAAAAAAAAN tänker vi de kommer ju kosta skjortan!, killarna ringer till sin leverantör och får reda på att delen kostar 40dollar och med arbete och tax slutar vi på 140 dollar, vilket är väldigt billigt!
bromsarna är fortfarande dåliga, men bromssystemet läcker iaf inte! hoppas p att dom blir bttre p under resan, så vi kör till San Francisco innan de blir mörkt!, vi vill ju hinna se Redwood skogen i Dagsljus!
vi fixar bromsarna i Los angeles!

Nu är vi framme i San francisco på vårat Hostel! (som vi hittade genom att sitta i bilen utanför ett hus å låna deras internet=))

God morgon Sverige



           

Crescent city 16/12 -08

Klockan är 23,30 vi har åkt bil sedan kl 07.30 imorse. vi kom precis fram till Crescent City som ligger precis söder om gränsen till Kalifornien. vi har kört totalt 90 mil idag. Dåliga vägar med en massa snö!, men de är något helt otroligt vad vackert de är efter way 101 efter kusten!

När vi gled in i Crecent City så började bromsarna skrapa, så i morgon så blir de till att leta upp en verkstad för att kunna Byta klossarna, innan vi åker vidare till San Francisco i morgon bitti.

Hoppas inte att de blir allt för dyrt.


God Morgon Sverige

                 


Sightseeing 14/12 -08

Gled in till Seattle Downtown för att checka in staden. Vi tog ett dildoliknande tåg som gled cirkus 20 meter över  marken från downtown till The EMP. The EMP är ett stort musikmuseum där det fanns en enorm avdelningn dedikerad till Jimi Hendrix som spenderade sina första 18 år i Seattle. Vi var även på the Science Fiction Museum and Hall of Fame, vilket sög elefantsnorre. 

Imorgon ska vi in till stan igen för att kolla in The Washinton Tower där vi ska ta oss upp till 73 våningen och se ut över staden :) Hoppas på fint väder.

Ikväll är det 1 årsjubileum på hostellet där de bjuder på gratis öl och mat, så ikväll ska det supas till.

Peas awt!




        



Bil 13/12 -08

Vi vaknade tidigt i morse, Ludde går på toaletten och där möter han en lång smal kille som sitter å pruppar naken! 
Lite senare vid fruktosten så möter vi Mark (killen från toaletten), han erbjuder oss skjuts till Richis Car Corner där vi har sett en Suburban från 1997 till salu för 3400 dollar plus tax!

Hela dagen går åt att provköra bilar och åka runt till olika Bilhandlare men slutligen köper vi den från Richis Car Corner för 3400 $ Ink Tax! Tog dock ett jäkla tag att fixa försäkring men nu är allt löst!

    


Som sagt en Suburban från 1997, med en V8 på 5,7l 4x4, Allt är el och skinn!

KANONBIL med en maffig tank på 159 liter.... Slurk!

Imorgon är det dax för sightseeing i Seattle.

Peace

Seattle 12/12 -08

Vi går av planet i Seattle, går till customs som är dryga som vanlig. Dom frågar alla möjliga puckade frågor, man har ju inte precis varit med i massmord så vi kom förbi alla tre.
Plockar upp våra väskor och blir tvungna att ta en LIMO till Hostel Seattle för att kunna få plats med våra stora skidbagar!

In chekning går som på räls, nu ska vi slagga!
Imorgon hoppas vi på att köpa bil.

God natt Sverige!

      


RSS 2.0